چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۸
کسی که پرده کعبه را به مجرم «ایپستین» هدیه داده، مکه و مقدسات اسلامی را هدف قرار می‌دهد

حوزه/ «عبدالواحد ابوراس»: نهادهایی که با رژیم صهیونیستی و نمادهای فساد بین‌المللی روابط برقرار می‌کنند، همان‌هایی هستند که مقدسات اسلامی را هدف قرار می‌دهند.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، «عبدالواحد ابوراس»، معاون وزیر امور خارجه یمن، امروز چهارشنبه در اظهاراتی مطبوعاتی تأکید کرد: نهادهایی که با رژیم صهیونیستی و نمادهای فساد بین‌المللی روابط برقرار می‌کنند، همان‌هایی هستند که مقدسات اسلامی را هدف قرار می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: کسی که پرده کعبه شریف را به مجرم «ایپستین» هدیه داده، همان کسی است که این هدف‌گیری را به صورت مستقیم انجام می‌دهد.

ابوراس توضیح داد: باز کردن فضای تفریحات و عیاشی در سرزمین‌های حرمین شریفین و هتک حرمت آن‌ها با حضور یهودیان صهیونیست، در کنار برقراری روابط پنهانی و آشکار با رژیم جنایتکار صهیونیستی، تهدیدی مستقیم و صریح برای مکه مکرمه، مسجد الاقصی و تمامی مقدسات اسلامی محسوب می‌شود.

معاون وزیر امور خارجه بر موضع ثابت ملت یمن و به حضور میلیونی مستمر مردم در میدان‌های مختلف برای دفاع از مقدسات اسلامی اشاره کرد و هرگونه توهینی که قرآن کریم، پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم)، مکه مکرمه یا مسجدالاقصی شریف را هدف قرار دهد، را محکوم کرد .

معاون وزیر امور خارجه گفت: یکی از مشکلات ما با رژیم جنایتکار سعودی، هتک حرمت مقدسات اسلامی و حمایت آن‌ها از دشمنان امت است.

وی همچنین تأکید کرد: هیچ ملتی در روی زمین وجود ندارد که همچون ملت یمن، نسبت به هتک حرمت مقدسات اسلامی و آسیب رساندن به آن‌ها، چنین غیرتی داشته باشد.

معاون وزیر امور خارجه افزود: تریبون‌های صهیونیستی باید به دنبال بهانه‌ای دیگر برای هدف قرار دادن نوادگان انصار باشند، نه ادعای متناقض با مواضع کنونی و شواهد تاریخی.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha